לןגן

סטייק אנטריקוט טריאקי

מאת: לאה תפארת במטבח, פורסם: 25/05/2020 | 08:49

תקציר המתכון: סטייק של מסעדות. לילדים אפשר לפרוס אחרי שמוכן לקוביות ולשים על שיפודים

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בשר מספר 1 שמים שלם בתנור 190 מעלות

  2. ללא מכסה חצי שעה עם מלח גס פלפל שחור ושמן זית.

  3. להוציא מהתנור

  4. לפרוס חתיכות עבות

  5. לתבלן עם קייג'ון אמריקאי

  6. ורוטב טריאקי חברת קנור

  7. להחזיר לתנור מכוסה חצי שעה נוספת על חום 190 מעלות.

  8. לילדים אפשר לפרוס אחרי שמוכן לקוביות ולשים על שיפודים