לןגן

תפוח אדמה אפוי פעמיים וממולא בגבינה

מאת: Chef Osi, פורסם: 25/05/2020 | 01:12
תפוח אדמה אפוי פעמיים וממולא בגבינה

תקציר המתכון: מתכון שלמדתי מבעלי, מעדן של תפוח אדמה שאופים פעמיים, וממלאים בכל טוב של גבינה...

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם את התנור ל 220 מעלות. להבריש את תפוחי האדמה, ולאפות שלמים, שעה, להפוך לצד שני אחרי 30 דקות.

  2. בינתיים, לטגן את הבצלים במחבת במעט חמאה, עד שמתרככים.

  3. לאחר שעה להוציא את התפו"א ולצנן מעט שיתאפשר לנגוע בלי להיחרך. לחצות כל תפו"א, ובזהירות להוציא את תוכנם לתוך קערה (להקפיד לא לפגוע בקליפה). למעוך את תוכן תפו"א כמו פירה, להוסיף את הבצל המטוגן, הגבינה, החמאה והחלב ולקבל במלח ופלפל. לערבב היטב לירקן של פירה, לא רטוב מידי.

  4. למלא את קליפות התפו"א בפירה, לפזר מעט גבינת צ'דר מעל, ולהחזיר לתנור עד שהמלית משחימה.

  5. בתיאבון!!!