לןגן

מאפה גבינות בצורת חצ'פורי

מאת: חופית אלמקייס, פורסם: 24/05/2020 | 17:51
מאפה גבינות בצורת חצ'פורי

תקציר המתכון: מתאים במיוחד לשבועות משגעעע בטעמו

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

למילוי הגבינות

אופן הכנה

  1. להכנת הבצק:

  2. בקערת המיקסר לשים את הקמח,הסוכר,טימין,ביצה,וחצי מכמות השמן,להתחיל לערבל במהירות בינונית

  3. להוסיף את המים בהדרגה

  4. להמשיך לערבל כ8 דקות

  5. לאחר מכן להוסיף את מחצית מכמות השמן שנותרה ולערהל עד שהשמן נטמע בהצק.

  6. הבצק נאסף לכדור חלק

  7. לכסות את הקערה בניילון ולתת התפחה בערך כשעה עד הכפלת הנפח.

  8. להכנת הגבינות:

  9. לטגן את הבצל קצוץ,להוסיף את הפטריות לטגן יחד

  10. בקערה לערבב את כל הגבינות להוסיף את הבצל מטוגן עם הפטריות,לתבל בחצי כפית אגוז מוסקט ולערבב יחד

  11. לחלק את הבצק ל10 כדורים

  12. להניח על השיש מכוסה בניילון

  13. לרדד כל כדור לעלה דק לגלגל משני הצדדים כמו בסרטון ולהדק הייטב בקצוות להניח בתבנית ולמלא בגבינות בנדיבות.

  14. יש לפזר סולת על גבי הנייר אפייה ועליו להניח את המאפים כדי ליצור תחתית קריספית.לתת מנוחה 20 דקות מכוסה בניילון ואז

  15. להכניס לתנור שחומם מראש ל250

  16. ל8 דקות. בתאבון. ובהצלחה