לןגן

כונכיות ממולאות

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 24/05/2020 | 09:57
כונכיות ממולאות

תקציר המתכון: מנה פסיכית

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח במים רותחים את הפסטה כ15 דקות לא יותר,לישטוף במים קרים ולסנן לערבב עם 1 כף שמן ...

  2. לערבב את כול חומריי המילוי ...לקחת כונכיה בעזרת כף למלות לא להיתקמצן...לשים בתבנית חסינת אש את הרוטב שלנו להוסיף את השמן ולהוסיף 1/2 כוס מים לערבב ולסדר מעל את הכונכיות להכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל25 דקות בערך אך שזה יוצא לגרד מעל גבינת פרמז'ן ולהגיש בהצלחה אורה...