לןגן

בורקס מעלי פילו . אש

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 23/05/2020 | 13:52
בורקס מעלי פילו . אש

תקציר המתכון: נימוח טעים העיקר יאמי

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. כל 2 עלים זוג צמוד את העלה רק השני מברישים בשמן

  2. ממלאים ומגלגלים לצורה שרוצים. אוהבים.

  3. מברישים בשמן. בחפיפות עדינה. ומעבירים לתבנית מרופדת

  4. לתנור שחומם ל-180-190 מעלות. להזהבה יפה

  5. אני אוהבת אחרי אפיה לאכול עם מעט דבש

  6. הערה

  7. כל הגבינות נהדרות למילוי לקחת מהן כמה שרוצים

  8. ולמלא