לןגן

לביבות תפו"א וקוביות חזה עוף

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 23/05/2020 | 08:29
לביבות תפו"א וקוביות חזה עוף

תקציר המתכון: הילדים יעופו על זה

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. יש לסחוט היטב את הנוזלים מתפוחי האדמה והבצל !

  2. לערבב את כל המרכיבים אין צורך לטגן ליפני את קוביות החזה עוף הם יטוגנו ביחד עם כל העיסה !

  3. לחמם שמן חצי עמוק כמו לשניצל...לטגן להבה בינונית לא גבוהה !! כ 3 דקות מכל צד או עד להזהבה !!

  4. אופציות : ניתן להוסיף גזר או קישוא או בטטה מגורדים..בצל ירוק וכד' .

  5. ניתן לטגן בספריי שמן במכשיר טיגון ללא שמן !

  6. לגבי אפייה : לרסס ספריי שמן על נייר אפייה להניח את הלביבות לרסס מעליהם ספריי שמן ולאפות חום 180 מעלות עד להזהבה !

  7. יצא להיט מאת אילנית 💕