לןגן

אושפלאו

מאת: מירי גולני, פורסם: 22/05/2020 | 20:02
אושפלאו

תקציר המתכון: האושפלאו טעים ביותר והכל בזכות המתכון של אריאלה גולדמן

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל בסיר לחץ את קוביות הבשר, 45 דקות, (או בסיר רגיל בערך שעתיים) להוסיף עלה דפנה, 4 גרגירי פלפל אנגלי, פלפל שחור ומלח

  2. לחמם שמן זית וכורכום בסיר רחב, מוסיפים את הבצלים ומזהיבים, אחרי שהבצל הזהיב להוסיף את מקלות הגזר להמשיך ולטגן, להוסיף את השום והסלרי

  3. אחרי שהכל מטוגן יפה להוסיף את האורז, לערבב טוב ולהוסיף 6 כוסות מים רותחים. לבשל על אש קטנה עד שהאורז רך

  4. להוסיף לסיר את קוביות הבשר המבושלים והשקדים. לטעום ולשפר טעמים. לבשל על אש נמוכה עוד 20 דקות עד ספיגת טעמים. יתכן וצריך להוסיף עוד מעט מים

  5. ניתן לעטר בבצל ירוק או עשבי תיבול