פשטידת פסטה פיצה קלה ומטריפה
מאת: אורית לוי, פורסם: 19/05/2020 | 13:47
תקציר המתכון:
ילדים עפים עליה, הריח משגע והטעם מושלם
קטגוריה: פסטה,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
חצי חב' פסטה (250 גר') מסולסלת או קונכיות
-
400 גר'/צנצנת רוטב נפוליטנה של קנור
-
1 רסק עגבניות קטן (100 גר')
-
חצי גביע קוטג' 5% (125 גר')
-
2 כפות שמן זית
-
2 שיני שום כתושות
-
2 ביצים טרופות
-
תוספות לפי הטעם: חופן זיתים קצוצים, גרגירי תירס, פטריות קצוצות מוקפצות
-
חופן גבינה צהובה מגוררת (בערך 100 גר')
-
3 כפות אורגנו, חצי כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, חצי כפית אגוז מוסקט
לפיזור על הפשטידה
אופן הכנה
-
לחמם תנור ל- 180 מעלות
-
לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן, לסנן ולהניח בקערה
-
להוסיף לקערה את כל המרכיבים ולערבב היטב.
-
לשמן תבנית בינונית ולמזוג את תוכן הקערה.
-
לשטח ולפזר למעלה גבינה צהובה מגוררת.
-
לאפות כ- 40 דק' או עד שהגבינה מזהיבה.