לןגן

מאפה פסטו גבינה וזיתים

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 17/05/2020 | 14:12
מאפה פסטו גבינה וזיתים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לפתוח לריבוע דק

  2. למרוח בממרח פסטו לפזר גבינה צהובה וזיתים פרוסים

  3. לגלגל לרולדה

  4. לעגל את הרולדה

  5. לחתוך סביב הרולדה חריצים עמוקים להשאיר מרווח של אצבע מהקצה

  6. לסובב כל רצועה ולהניח אותם אחד מול השני

  7. להתפיח רבע שעה

  8. למרוח ביצה

  9. לפזר שומשום

  10. לאפות ב-180° כחצי שעה

  11. בהצלחה זיגדון נועם 💞