לןגן

כיסונים ממולאים קרם פטריות

מאת: סיגל נוריאני, פורסם: 16/05/2020 | 02:02
כיסונים ממולאים קרם פטריות

תקציר המתכון: חברים קבלו מתכון מטורף אין דברים כאלה בעולם לא תמצאו כזה בצק עד כמה שהוא מעלף הכי ממליצה להכין מהכול מטריף

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה מנפים קמח מוסיפים שמרים סוכר ומערבלים ככמה שניות מוסיפים שמן ומים ומערבלים לבסוף מוסיפים את המלח ומערבלים עד שנוצר במיקסר כדור בצק חלק ורך ברמות אך לא דביק אפילו מעט מכניסים לקערה עדיף שקופה כדי שיראו את הכפלת הנפח עוטפים בניילון נמצד ומתפיחים במיקרו כ40 דקות הבצק לא אמור לתפוח יותר מדי לאחר מכן מוציאים את הבצק אם הוא מעט דביק שמים ככף קמח אם לא לא להוסיף מוציאים את הבצק למשטח המעט מקומח מרדדים לעובי בינוני קורצים עיגולים עם רינגים בגודל הרצוי

  2. מכינים את המלית שמים בסיר קטן 2 כפות שמן קוצצים בצל אפשר במעבד מזון גם וחותכים כל פטריה לכמה חתיכות קטנות מטגנים מוסיפים מלח לפי הטעם כף אבקת מרק עוף מומלץ להשתמש באבקת מרק לפרטיות ממלאים כל כיסון בככפית מהמלית מורחים ביצה בקצוות/שוליים של הכיסון כדי לסגור הכיסון מכינים מברישים בביצה ומפזרים מעט שומשום מכניסים לתנור שחומם ל180 מעלות כ20 דקות עד להזהבה/להשחמה ראו תמונות מתכון

  3. מוציאים מומלץ לצנן כ5 דקות לפני שאוכלים בתאבון כל מי שאכל מזה יטרוף את זה