לןגן

דגים חריפים

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 15/05/2020 | 16:58
דגים חריפים

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרפדים סיר רחב בעלי פטרוזיליה מסדרים את העגבניות על עלי הפטרוזיליה שמים את הדגים הגזר ופלפל חריף מוסיפים את השומים, בקערה שמים שמן, פפריקה מתוקה ומלח ומערבבים שופכים על הדגים מוסיפים מים מסדרים את עלי הכוסברה מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים בערך חצי שעה על אש קטנה.

  2. אוכלים עם חלה טריה