לןגן

כרובית פריכה

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 15/05/2020 | 15:37
כרובית פריכה

תקציר המתכון: כרובית מטוגנת עם בלילה עם טויסט מיוחד ללא ספיגת שמן

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לתערובת יבשה

אופן הכנה

  1. לחתוך את הכרובית לפרחים.

  2. בסיר ממלאים מים מוסיפים מלח ואת הכרובית ומבשלים עד לריכוך קל מוציאים ושוטפים במים מהברז.

  3. קוצצים את הכוסברה והפלפל החריף.

  4. בקערה שמים קמח, קורנפלור, מלח, כמון ומערבבים מוסיפים את אבקת האפייה ומערבבים עושים גומה מוסיפים ביצה מערבבים מוסיפים את המים בהדרגה ומערבבים עם מטרפה עד לקבלת בלילה חלקה עם צריך מוסיפים עוד מים, מוסיפים שום כתוש, כוסברה קצוצה ופלפל קצוץ מערבבים עד שכל החומרים מתאחדים.

  5. בצלחת נפרדת שמים קמח מנופה, אבקת אפייה ומלח ומערבבים היטב מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים היטב.

  6. מחממים שמן במחבת טובלים את הכרובית בבלילה ולאחר מכן מצפים בתערובת הקמח ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב יפה, מסדרים בצלחת הגשה ומגישים.

  7. אוכלים ונהנים עם סלט ירקות או כמתאבן.