סלומון / טונה צרובים על הפלנצ׳ה
מאת: ציפורה דרור, פורסם: 15/05/2020 | 13:51
קטגוריה: דגים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
פילה סלומון ללא עור או טונה עבה
-
בקערה לערבב
-
שמן מעט פפריקה גרוסה מתוקה
-
פילדלפיה טוסקנה
-
מלח גס
-
פילפל שחור גרוס
-
מעט מאוד מים
-
2 שיני שום כתושות
אופן הכנה
-
לטבול את הדגים ברוטב
-
להניח עג׳ פלנצ׳ה חמה
-
לצרוב למשך 3 דקות מכל צד ולהגיש חם