תקציר המתכון: טעים מאודדדדדד
קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
1. שוטפים את האורז היטב,
מסננים ומניחים לייבוש לכ-20 דקות.
3. מניחים בסיר את האורז והמים מביאים לרתיחה,מכסים, מנמיכים את האש ל 18 דקות ומכבים.
4. מעבירים את האורז מהסיר לקערת).
5. מעבירים לכלי מכוסה במטלית לחה.
6. מכינים את רול אינסייד אאוט: מניחים את האצה על המחצלת, כשהצד המחוספס כלפי מעלה. מכסים בשכבת אורז, הופכים את האצה כך שהצד עם האורז מונח על המחצלת , מסדרים בשליש התחתון לרוחבו את הירקות והגבינה מגלגלים.
7. מחממים שמן חצי עמוק טובלים את הרול בביצה ומובלת בצילי מתוקי ופסטו מטגנים בפנקו כ4 דקות או עד שמזהיב ,
חותכים ומגישים חם תהנו בתאבון