לןגן

עוגת תפוחים

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 14/05/2020 | 17:47
עוגת תפוחים

תקציר המתכון: עוגת פירורים משגעת

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי

אופן הכנה

  1. ללוש במעבד את הבצק יוצא פירורים לחלק ל3..

  2. לבשל את התפוחים לערבב עם סוכר וצימוקים והקינמון

  3. לחלק ל2 את המילוי...

  4. לרפד תבנית מלבנית

  5. לשים:

  6. שיכבת פירורי בצק

  7. שיכבת תפוחים

  8. שיכבת אגוזים

  9. שיכבת פירורי בצק

  10. שיכבת תפוחים

  11. שיכבת אגוזים

  12. שיכבת פירורי בצק

  13. לאפות ב180 מעלות כשעה עד שהעוגה משחימה ומזהיבה יפה מלמעלה להגיש עם כדור גלידה מעלף ..בהצלחה אורה...