לןגן

עוגת תמרים עם שקדים

מאת: שרה יוסף, פורסם: 13/05/2020 | 19:34

תקציר המתכון: טעימה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף ביצים שלמות עם קורט מלח סוכר לקבלת קצף תפוח

  2. להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף שמן בזילוף ולהמשיך להקציף עוד קצת

  3. לערבב את היבשים יחד להוסיף לקערת המיקסר ולהמשיך להקציף ואז להוסיף את המים לקבלת בלילה חלקה

  4. לחמם תנור 150 מעלות

  5. לשמן מעט ולפזר מעט סוכר להוסיף את הבלילה ולפזר מעל את השקדים והתמרים

  6. לאפות בערך שעה

  7. בהצלחה