לןגן

סלמון בתנור עם שקדים, שום וסילאן

מאת: אורית לוי, פורסם: 13/05/2020 | 13:20
סלמון בתנור עם שקדים, שום וסילאן

תקציר המתכון: מתכון של אחותי המושלמת - נמס בפה

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לפיזור

לרוטב

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל- 180 מעלות

  2. להניח את נתחי הדג על תבנית מרופדת בנייר אפייה כשהעור כלפי מטה

  3. בקערה לערבב שמן זית, מיץ לימון ושום.

  4. למזוג על הדגים.

  5. לפזר מלח גס על הדגים.

  6. לפזר שקדים ופיסטוק (או כל תוספת אחרת)

  7. לזלף סילאן על הדגים.

  8. להכניס לתנור ל- 18 דקות ללא כיסוי.