לןגן

סמבוסק עירקי עם חומוס

מאת: אמהות מבשלות ביחד, פורסם: 13/05/2020 | 13:08
סמבוסק עירקי עם חומוס

תקציר המתכון: מתכון של יפית ימין אבו מתוך תכנית הבישול של אמהות מבשלות ביחד בערוץ 24!

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

למילוי

בצק

אופן הכנה

  1. מכינים את המלית:

  2. למעוך עם מזלג או לטחון במעבד מזון את גרגירי החומוס

  3. לטגן את הבצלים עד להזהבה

  4. לערב יחד את הבצל המטוגן, החומוס והתבלינים.

  5. ממלאים את הבצק:

  6. חותכים לריבועים את בצק העלים של "שמרית"

  7. להניח במרכז הריבוע את המלית, לסגור עליה ולהדק.

  8. להכניס את הסמבוסקים לתנור שחומם מראש לטמפ' 180 מעלות למשך 20 דקות , או לטגן אותם בשמן עמוק עד שמזהיבים :)

  9. גרסה נוספת : סמבוסק גבינה שילדים אוהבים:

  10. חומרים:

  11. גבינה צהובה מגורדת - של טרה

  12. גבינה לבנה 5% - של טרה

  13. פרוסות גבינת קשקבל, חתוכות ידנית - של טרה

  14. לערבב יחד לכדי מלית דחוסה,

  15. למלא את הבצק במלית ולהדק לסגירה.