לןגן

חלות של שבת

מאת: אמהות מבשלות ביחד, פורסם: 13/05/2020 | 13:07
חלות של שבת

תקציר המתכון: מתכון של יפית ימין אבו מתוך תכנית הבישול של אמהות מבשלות ביחד בערוץ 24!

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכניס לקערה את המצרכים לפי הסדר וללוש היטב את הבצק.

  2. תוך כדי לשפוך מים - כ- 2 וחצי כוסות בגודל חד פעמי בהדרגה כמובן שלא יהיה פחות מידי מים או יותר מידי לכן חייב בהדרגה !

  3. **טיפ: אפשר להוסיף מעל הבצק קצת שמן או שמן זית ולהמשיך ללוש שהבצק יהיה יותר רך .

  4. לתת לבצק לתפוח כשעה- שעה וחצי ולכסות במגבת.

  5. אחרי התפיחה, ניתן לעשות צורות בבצק לפי העדפה

  6. מעל הבצק ניתן למרוח ביצה, שומשום, זעתר, סוכר חום, קצח, איך שאוהבים

  7. להכניס את הבצק לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות

  8. למשך 30-40 דקות ולבדוק מידי פעם, להוציא כשהחלה זהובה ומוכנה.

  9. שבת שלום!