תקציר המתכון: מתכון מחמותי . אפשר גם להכין עם פרגיות במקום חזה עוף
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
לטבול עוף בקמח ואחר כך בביצה
לטגן עוף 2 דקות בכל צד.
להכנת הרוטב להרתיח את כל המצרכים ולאחר 10 דקות של בישול באש נמוכה תוך כדי ערבוב לכבות אש
לשפוך את הרוטב על העוף
לשים את התבנית בתנור ל10 דקות
אם זה פרגיות להוסיף 15 דקות בתנור.
אם זה חזה עוף ואתם מגישים לשבת לא צריך לשים את העוף בתנור כי זה ימשיך את הבישול על הפלטה