קדירת בשר 10
מאת: לאה תפארת במטבח, פורסם: 12/05/2020 | 16:19
תקציר המתכון:
בשר מספר 10 צוואר chuck
קטגוריה: בשר,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
בשר מספר 10 חתוך לקוביות
-
2 בצל רצועות
-
פלפל שחור גרוס
-
שום גבישי
-
1/2 פלפל חריף
-
אבקת בצל
-
4 שיני שום קצוצות
-
גרגירי חרדל
-
תבלין צילי מעט
-
כמון
-
כורכום
-
פפריקה מתוקה
-
רוטב סויה אוסם הרבה
-
רוטב טריאקי קצת
אופן הכנה
-
לטגן את הבשר מכל הכיוונים
-
להוסיף בצל
-
אחרי 5 דקות להוסיף תבלינים
-
להוסיף רטבים
-
לערבב ולהנמיך את האש
-
לבשל באש נמוכה 3.5 שעות