לןגן

שניצל ביסלי עם פסטרמה

מאת: לאה תפארת במטבח, פורסם: 12/05/2020 | 15:40

תקציר המתכון: המתכון מדודה רינה. היא הכינה את המתכון הזה לסעודת פורים ומאז כבר הספקנו להכין אותו לפחות פעם בשנה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מורחים קטשופ על השניצל

  2. שמים מעל השניצל פסטרמה

  3. מערבבים ביחד את כל המצרכים של הציפוי : ביסלי טחון, סוכר פירורי לחם אבקת אפיה שמן רוטב סויה דבש

  4. בתחתית תבנית עם נייר אפיה שמים מעט מהציפוי

  5. מעל שמים שניצלים מגולגלים בפסטרמה

  6. מכסים את השניצלים שאר הציפוי

  7. שמים בתנור מכוסה 30 דקות 180 מעלות

  8. מורידים מכסה ומשאירים בתנור עוד 30 דקות