לןגן

פרגית מאפרת רבינוביץ

מאת: לאה תפארת במטבח, פורסם: 12/05/2020 | 15:29

תקציר המתכון: פרגית טעימה מגיסתי אפרת רבינוביץ הבת של הרב שמואל אליהו

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לצפות פרגית בקמח שמטובל בפלפל שחור ואגוז מוסקט

  2. לחמם סיר גדול ,לטגן כל פרגית עם שמן כ2 דקות בכל צד

  3. אחרי שכל הפרגיות מטוגנות להוסיף מים רותחים לסיר עם דבש

  4. לבשל עוד כ20 דקות עד שמוכן ולקראת הסוף להוסיף פטרוזיליה

  5. הערות : ניתן לתבל בתבלין זנגוויל במקום אגוז מוסקט

  6. אפשר להוסיף קצת פפריקה מתוקה וסילאן למתכון

  7. במקום פטרוזיליה אפשר לשים תבלין כוסברה מעל הפרגיות