קציצות הודו ברוטב אדום
מאת: לאה תפארת במטבח, פורסם: 12/05/2020 | 15:19
קטגוריה: עוף,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
קציצות הודו
-
1/2 קילו הודו טחון
-
2 ביצים
-
1/4 בצל קצוץ או אבקת בצל
-
מלח
-
פלפל
-
שום גבישי
-
פפריקה מתוקה
-
5 כפות פירורי לחם
-
1 פרוסה לחם טבול במים וסחוט
רוטב
-
רוטב מרינרה קלאסי חברת גפן
-
רוטב פסטה חברת גפן
-
שום גבישי
-
פלפל שחור
-
שמן זית
אופן הכנה
-
לבשל את הרוטב 20 דקות בסיר או בתנור
-
להניח את הקציצות ברוטב
-
לבשל 20 דקות
-
להפוך קציצות ולבשל עוד 20 דקות בחום נמוך