לןגן

בשר כתף וירקות

מאת: לאה תפארת במטבח, פורסם: 12/05/2020 | 12:17

תקציר המתכון: Shoulder roast / roast beef בשר מספר 4

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם סיר , להוסיף שמן ולטגן את הבשר מכל הצדדים ולהניח בשר בצד על תבנית פיירקס

  2. בסיר להכין רוטב: לטגן בצל, פטריות וקישואים, להוסיף תבלינים ויין

  3. לבשל עד שמתאדה בסיר ולשפוך על הבשר שבתבנית

  4. להכניס לתנור 180 מעלות לא מכוסה 90 דקות