לןגן

אנטריקוט בשר מ1 / ורד הצלע

מאת: לאה תפארת במטבח, פורסם: 12/05/2020 | 11:56

תקציר המתכון: Prime rib בשר מספר 1

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שיטת הכנה במנגל :פורסים בשר לסטייקים

  2. מטבלים בפלפל שחור גרוס או תערובת סטייקים ושמים במנגל עד שמוכן

  3. שיטת הכנה בתנור: לתבל בשר בתערובת סטייקים בלי לפרוס מראש וללא רוטב

  4. להכניס לתנור 180 מעלות בלי מכסה כשעה או יותר תלוי בגודל הבשר

  5. אם הבשר לשבת עדיף פחות זמן בתנור כי זה מתבשל על הפלטה