לןגן

בשר פילה מדומה מספר 6

מאת: לאה תפארת במטבח, פורסם: 12/05/2020 | 11:26

תקציר המתכון: Silver Tip Meat

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. דוקרים את הבשר עם כלי meat tenderizer

  2. חותכים בשר למנות

  3. לטבל בשום גבישי, פלפל שחור, להכניס לתנור מכוסה 180 מעלות לשעה.

  4. לטגן פטריות ולפזר על הבשר

  5. להכין רוטב צלי או רוטב פטריות מאבקה לפי ההוראות שרשום על השקית

  6. לשפוך את הרוטב על הבשר

  7. להחזיר לתנור לעוד שעה עד 90 דקות מכוסה