לןגן

בשר צלעות

מאת: לאה תפארת במטבח, פורסם: 12/05/2020 | 11:02
בשר צלעות

תקציר המתכון: צלעות בשר מספר 22 או 2 French roast / Rib roast

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אפשר לחתוך את הבשר לפני או אחרי הבישול.כיוון החיתוך נגד הסיבים .

  2. לערבב דבש,רוטב סויה ,שום גבישי, פלפל שחור .

  3. שמים בצל פרוס בתחתית התבנית .

  4. מניחים מעליו בשר ושופכים רוטב מעל הבשר.

  5. מכניסים לתנור 180 מעלות לשעתיים מכוסה ו20 דקות אחרונות ללא מכסה