לןגן

קציצות טונה

מאת: סיגל נוריאני, פורסם: 10/05/2020 | 21:09
קציצות טונה

תקציר המתכון: קציצות ביס טונה נחטפות מהצלחת נבלעות בפה וקלות להכנה ארוחת צהריים נהדרת לילדים הם יעופו על זה

קטגוריה: לילדים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1 לטגן את. הבצל בממש מעט שמן

  2. 2 לסנן את האונה היטב מהשמן ניתן גם לשטוף במים

  3. 3 לפורר את הטונה מהגושים

  4. 4 לערבב בקערה את כל החומרים

  5. להוסיף את הבצל

  6. 5 לקצוץ את העירית ממש דק

  7. להוסיף לתערובת לאחד הכל היטב

  8. 6 ליצור קציצות בגודל פינג פונג

  9. להניח על נייר אפייה משומן ולהתיז על הקציצות עוד מעט שמן עם תרסיס

  10. לאפות על 200 מעלות למשך 30 דקות

  11. ולהוציא בתאבון הילדים יטרפו את זה