לןגן

עוגת גבינה אפויה בכלום עבודה

מאת: אורית לוי, פורסם: 10/05/2020 | 11:58
עוגת גבינה אפויה בכלום עבודה

תקציר המתכון: קל וטעים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לעוגה

לציפוי

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל- 180 מעלות.

  2. לערבב בקערה את הגבינה, השמנת החמוצה,הסוכר והשמן.

  3. להוסיף את הביצים אחת אחת תוך ערבוב.

  4. להוסיף את הקמח ולערבב בעדינות רק עד שנטמע בעיסה.

  5. אם נערבב יותר מדי העוגה תצא דחוסה מדי.

  6. לשמן 2 תבניות אינגליש קייק או תבנית בקוטר 26 ולמזוג את העיסה.

  7. לאפות על רגיל (לא טורבו) כ- 40 דק' או עד שמזהיבה.

  8. לצנן את העוגה ובניתיים להכין את הציפוי:

  9. במיקסר להקציף את כל מרכיבי הציפוי לקרם יציב.

  10. למרוח על העוגה, ליישר ולהכניס לקירור עד ההגשה.

  11. ניתן לקשט עם תותים, שוקולד מגורר או סתם להגיש נקיה.