לןגן

סמבוסק בשר

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 09/05/2020 | 12:16
סמבוסק בשר

תקציר המתכון: בצק ללא חומרי התפחה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מרכיבים למילוי

אופן הכנה

  1. להכנת הבצק :

  2. לערבב את כל מרכיבי הבצק ...הבצק יוצא מעט דביק לשמן ידיים בשמן ללוש לישה סופית עם ידיים משומנות (במידה והבצק יוצא מעט דביק עם כוס וחצי מים לא להוסיף את החצי הנוסף הכל תלוי איך הקמח מתנהג) ! לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר לשעה ! ניתן להכין לילה ליפני ולהשאיר במקרר ככל שהבצק נח במקרר כך יותר נוח לעבוד איתו !

  3. לחלק לכ 12 כדורים על משטח מקומח ...לרדד כל כדור עם טיפה שמן לצורת פיתה ...להניח מהמלית בקצה ולסגור את הבצק להדק עם האצבעות את הקצוות בצורת צביטה על מנת שהמלית לא תברח או להדק במזלג !

  4. להכנת המלית :

  5. לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה להוסיף את הכורכום הפפריקה לערבב לפתיחת תבלינים...להוסיף את הבשר טחון ושאר המרכיבים לטגן עד לשינוי צבע בבשר וצמצום נוזלים ! להשתמש במילוי רק אחרי שהתקרר היטב !!

  6. אחרי שמילאנו את הבצק

  7. לטגן במחבת נון סטיק ללא שמן משני הצדדים!! להבה נמוכה עד שמזהיב יפה כמו בתמונות

  8. בהצלחה אילנית בניזרי 💕