תקציר המתכון: אנחנו זקוקים ליותר ירוק בארסנל שלנו וזו אחת ממנת הירקות הפשוטה עד כדי גיחוך שקיימת. צלייה היא השיטה האהובה עליי לבישול סוגי ירקות רבים, לא פחות מהם זה האספרגוס הירוק והמפואר. צלייה הרבה יותר טעימה מאשר אידוי.
קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
לחמם תנור לחום של 200 מעלות
לשטוף האספרגוס היטב. להוריד סנטימטר בערך מהתחתית הקשה
לפזר את האספרגוס בשכבה אחידה על תבנית אפייה
לטפטף בנדיבות שמן זית על כל האספרגוס ואז לפזר מלח ופלפל שחור
לצלות את האספרגוס כ – 10 דקות