לןגן

פלאפל של בית

מאת: יפה כהן, פורסם: 08/05/2020 | 22:20
פלאפל של בית

תקציר המתכון: טעים ופיקנטי

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ליטחון את החומוס יחד עם הבצל

  2. והשום והירק

  3. להוסיף את התבלינים ליטעום

  4. ולתקן אם יש צורך

  5. אחרי שמערבבים הכל טוב מוסיפים

  6. את הסודה לשתיה ושוב מערבבים טוב

  7. לתת לתערובת לנוח לפחות 20 דקו

  8. ולטגן באש בנונית אם הפלאפאל

  9. מתפרק בטיגון אפשר להוסיף סודה לשתיה