קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
בקערה עמוקה שמים בצל קצוץ, שום וגמבה חתוכה לקוביות, מערבבים שמים את האורז והשמן ומערבבים, שמים את הבשר הטחון ומערבבים מוסיפים את העגבנייה ומערבבים,מוסיפים תבלינים ואת הירק הקצוץ ומערבבים היטב.
עד לאיחוד כל החומרים.
מרתיחים מים חותכים את הראש של הכרוב ושמים את הכרוב במים לכמה דקות עד שהכרוב מתרכך.
מוציאים מהמים ומפרידים את העלים אם עלה הכרוב גדול חוצים את עלה הכרוב לחצי במידה ולא שמים מהמילוי בקצה של הכרוב ומגלגלים לצורת רולדה.
הכנת הרוטב: בסיר רחב מטגנים את הבצל עד להזהבה מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים לטגן מוסיפים את הגזר ותפוחי האדמה מערבבים מוסיפים חלק ממים ותבלינים מערבבים מסדרים את הכרוב הממולא מוספים את יתרת
מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש קטנה 30-45 דקות.
אם חסר מים מוסיפים.