לןגן

בשר עם תפוחי אדמה בקארי וקוקוס

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 08/05/2020 | 18:32
בשר עם תפוחי אדמה בקארי וקוקוס

תקציר המתכון: הבשר עם הקארי והקוקוס נותן לו טעם מיוחד שווה להכין

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר רחב מטגנים את הבצל עד להזהבה מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים לטגן, מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים כמה דקות מידי פעם מערבבים, מוסיפים רסק עגבניות ומערבבים מוסיפים את התבלינים והמים מערבבים מוסיפים את תפוחי האדמה והקוקוס מערבבים מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש קטנה כשעה.

  2. אם חסר מים מוסיפים.

  3. אוכלים עם אורז לבן