קציצות ירק בתנור
מאת: לאה תפארת במטבח, פורסם: 07/05/2020 | 19:34
תקציר המתכון:
קציצות ירק בתנור קריספי
קטגוריה: תוספות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
3 תפוחי אדמה
-
2 גזר
-
2 קישוא
-
1 בצל
-
2 ביצים
-
כף מלח
-
כף שום גבישי
-
3 כפות תבלין פטרוזיליה
-
1 כף תבלין כוסברה
-
כפית בזיליקום תבלין
-
1 כף גדושה אבקת מרק עוף
-
כפית פפריקה מתוקה
-
כפית פפריקה מעושנת
-
מעט פפריקה חריפה
-
מעט פלפל לבן
-
מעט סומק
-
מעט כמון
-
מעט כורכום
-
כפית פסטו
-
3 כפות קמח
-
2 כפות קמח תפוח אדמה
-
2 כפות פירורי לחם של פסח
-
שמן זית כף
אופן הכנה
-
לגרד ירקות גס ולערבב עם שאר המצרכים
-
לשמן בספריי שמן על תבנית עם נייר אפיה ומעל הקציצות .
-
לאפות חום 220 מעלות מצב טורבו כ30 דקות
-
להפוך את הקציצות ולאפות עוד 15 דקות
-
להוריד חום ל90 מעלות לעוד שעה וחצי