לןגן

מסולסלים מוקרמים

מאת: נטלי פוזיילוב, פורסם: 07/05/2020 | 16:43
מסולסלים מוקרמים

תקציר המתכון: טעים אשששש!!!

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות

  2. לרוטב: מטגנים את הבצל

  3. מוסיפים את הפטריות

  4. ממשיכים לטגן ומוסיפים את השמנת

  5. מבירים לרתיחה ומוסיפים את התבלינים הנל.

  6. שופכים את הפסטה לתבנית, מעליה את השמנת,את הבטטה,והגבינה צהובה מפזרים

  7. ולתנור

  8. בתאבון!