תקציר המתכון: ללקק את האצבעות
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
אופן ההכנה,,
ללוש הייטב את מרכיביי הקציצה לתת מנוחה במקרר ל15 דקות..
לטגן בצל חתוך עם 3 כפות שמן עד לשקיפות להוסיף את הסלרי החתוך ולערבב להוסיף את האפונה ושוב לערבב לתבל
1 כף כרכום
1 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
להוסיף 2 כוסות מים רתוחים ואז להוסיף
1 כף מרק עוף לתת בישול של 20 דקות ואז להוסיף את הקציצות מעל להמשיך לבשל לא לכסות עד גמר הנוזלים ..בהצלחה אורה...