לןגן

קציצות עוף אפונה וסלרי

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 07/05/2020 | 16:10
קציצות עוף אפונה וסלרי

תקציר המתכון: ללקק את האצבעות

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה,,

  2. ללוש הייטב את מרכיביי הקציצה לתת מנוחה במקרר ל15 דקות..

  3. לטגן בצל חתוך עם 3 כפות שמן עד לשקיפות להוסיף את הסלרי החתוך ולערבב להוסיף את האפונה ושוב לערבב לתבל

  4. 1 כף כרכום

  5. 1 כפית מלח

  6. 1/4 כפית פלפל שחור

  7. להוסיף 2 כוסות מים רתוחים ואז להוסיף

  8. 1 כף מרק עוף לתת בישול של 20 דקות ואז להוסיף את הקציצות מעל להמשיך לבשל לא לכסות עד גמר הנוזלים ..בהצלחה אורה...