לןגן

ניוקי אפוי ומוקרם עם גבינות ושום

מאת: אורית לוי, פורסם: 07/05/2020 | 09:36
ניוקי אפוי ומוקרם עם גבינות ושום

תקציר המתכון: קל בטירוף, מרוב שטעים חוסל בלי מצמוץ

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לרוטב

לציפוי

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- 180 מעלות.

  2. את הניוקי המבושל והמסונן מניחים בקערה בצד.

  3. בסיר ממיסים את החמאה ומטגנים את השום עד הזהבה קלה.

  4. מוסיפים שמנת מתוקה, תבלינים וכף מלח.

  5. מערבבים היטב עד רתיחה.

  6. מוסיפים את הגבינות ומערבבים היטב. מסירים מהאש.

  7. מכניסים את הניוקי לרוטב ומערבבים היטב.

  8. מוזגים את הניוקי והגבינות לתבנית בינונית (אין צורך לשמן)

  9. מפזרים למעלה פירורי לחם לכיסוי ומעליהם גבינה צהובה מגוררת.