לןגן

מוקפץ אטריות וחזה עוף

מאת: מרים טויזר, פורסם: 06/05/2020 | 20:35
מוקפץ אטריות וחזה עוף

תקציר המתכון: יאמייי....הטעם המושלם.... לכל חובבי תיבול אסייתי טוב וטעים.... ריח שלא נותן לכם לא לגנוב מהסיר....

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לאטריות

למוקפץ

אופן הכנה

  1. למוקפץ:

  2. לחתוך בצל לטבעות ולטגן במעט שמן

  3. להוסיף שום כתוש, פלפל אדום וגזר שנחתכו לרצועות דקות

  4. לחתוך את החזה לקוביות דקות, במחבת נפרדת עם מעט שמן לטגן אותם עד לקבלת ציפוי לבן

  5. לאחר כ 7-10 דקות על אש בינונית שהוקפצו הירקות להוסיף את החזה שטיגנו

  6. להוסיף רוטב ציל'י, רוטב סויה, ומעט פלפל שחור

  7. לאטריות:

  8. להכין אטריות לפי הוראות החבילה

  9. לסנן מים להוסיף מלח, ושמן

  10. לאחד את המוקפץ עם האטריות ולערבב