לןגן

חביתת קישואים

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 06/05/2020 | 20:13
חביתת קישואים

תקציר המתכון: פשטידה עם ירקות בריאה ומזינה המשמשת גם כמנה ללא כל תוספות

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מגרדים את הקישואים במגרדת גסה ושמים בקערה, מוסיפים לקישואים את הגזר המגורד, הפטרוזיליה הקצוצה, שום קצוץ, הלחם המושרה סחוט מהמים, ביצים ותבלינים ומערבבים היטב.

  2. בסיר קטן מחממים את השמן ושופכים לתוכו את בלילת הקישואים, מבשלים על להבה בינונית כ-15-20 דקות.

  3. מחממים את התנור לחום בינוני ואופים את הפשטידה כ-15-20 דקות נוספות עד שהפשטידה מתייצבת ומקבלת

  4. צבע חום זהוב.

  5. אוכלים עם סלט ירקות טרי