לןגן

שניצל דג

מאת: לאה תפארת במטבח, פורסם: 04/05/2020 | 19:32
שניצל דג

תקציר המתכון: שניצל דג מושלם. אפשר להגיש בתוספת פסטו על הדג לאחר שהדג חם. אפשר להגיש את הדג עם קיש ברוקולי, פירה, שעועית ירוקה.

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות דג בקערה עם חלב קוקוס, פפריקה מתוקה, מלח, ושום גבישי לרבע שעה.

  2. להרתיח כל דג בסיר עם קצת נוזלים לדקה . אחרי שהדג מגיע לטמפרטורת חדר להוריד את העור.

  3. אם משתמשים בדג אחר כמו אמנון או נסיכה ללא עור ניתן לדלג על השלב הזה.

  4. לטבול כל דג בקמח תפוח אדמה. לטבול בשמן. לטבול בפירורי לחם.

  5. לחמם סיר גדול רחב. כשהסיר חם להוסיף שמן בנדיבות. אין צורך לטגן בשמן עמוק.אפשר גם להשתמש במחבת.

  6. לטגן כל דג כמה דקות בכל צד על שמוכן.