לןגן

עוגת טריקולד

מאת: שרה יוסף, פורסם: 03/05/2020 | 18:44

תקציר המתכון: מרשימה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מניחים את התבנית בתוך תבנית אפיה על נייר אפיה

  2. מדביקים עם חמאה שקף בתוך התבנית

  3. טוחנים את האוראו דק ומערבבים עם חמאה מומסת ומהדקים היטב בתחתית התבנית ומכנסים למקפיא

  4. הכנת השכבה הראשונה

  5. מרתיחים חצי שמנת מתוקה מוסיפים את השוקולד ומערבבים היטב לקבלת קרם חלק ולתת להתקרר

  6. את הגילטין שמים בכוס מוסיפים כף מים מהברז ומתינים עשר דקות בערך

  7. מחממים את הגילטין במיקרו עם עוד כפית מים לכמה שניות

  8. ומוסיפים לקרם השוקולד ומערבבים היטב

  9. מקציפים שמנת וחצי עם אבקת סוכר והאינסנט לקבלת קצף במרקם יוגורט לא קשה מוסיפים את הקרם ומקפלים לאט לאט

  10. מוציאים את התבנית מהמקפיא מוסיפים את הקצפת מיישרים על ידי דפיקה של התבנית על השיש ומכניסים למקפיא לחצי שעה בערך

  11. חוזרים על הפעולה עם השוקולד מריר,שוקולד לבן

  12. מכנים את הגנאש

  13. מרתיחים שמנת מתוקה מוסיפים את השוקולד מריר ומערבבים היטב לקבלת קרם אפשר להוסיף כפית דבש וכפית נס ולערבב היטב ולשפוך על העוגה ולהכניס למקפיא לכמה שעות להתייצבות