לןגן

לאפה ביתית

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 30/04/2020 | 15:12
לאפה ביתית

תקציר המתכון: מכינים על הסאג' ומורחים מעל תערובת זעתר, פשוט מעדן!!!

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את כל החומרים, את המלח לשים קודם ואז קמח ואז שמרים ואת כל השאר. את הכוס האחרונה של המים לשים בהדרגה עד קבלת בצק חלק ולא דביק.

  2. ללוש כמה דקות ולהתפיח חצי שעה.. לחלק לכדורים ולתת להם לנוח 10 דקות.

  3. לפתוח כל כדור ללאפה יחסית דקה בעזרת מערוך ומעט קמח.

  4. לשים על הסאג' ולמרוח מעל תערובת של שום,שמן זית, זעתר שומשום ומעט מלח ים אטלנטי. להפוך את הלאפה ולצלות גם מהצד השני.