לןגן

תותים, קרם וניל וקדאיף בקינוח אישי

מאת: אורית לוי, פורסם: 30/04/2020 | 09:58
תותים, קרם וניל וקדאיף בקינוח אישי

תקציר המתכון: כלום עבודה ומרשים מאוד

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לקרם

לסירופ תותים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל- 170 מעלות

  2. להניח בתבנית תנור נייר אפייה ולסדר עליו את שערות הקדאיף ולשטח.

  3. להמיס במיקרו את החמאה עם אבקת הסוכר ולזלף על הקדאיף.

  4. לאפות 20 דק' עד שיזהיבו ולצנן לטמפ' החדר.

  5. לחתוך את התותים מסלסלת התותים השטופים לרבעים ולהניח בצד.

  6. הכנת הקרם:

  7. להקציף את השמנת המתוקה עם הסוכר והסוכר וניל לקצפת יציבה במהירות.

  8. להוסיף את הגבינה ולהקציף עוד 30 שניות לאיחוד באיטיות.

  9. הכנת הסירופ:

  10. לטחון ידני או במיקסר את התותים עם הסוכר עד קבלת סירופ סמיך.

  11. להרכבת הקינוח:

  12. בתחתית הכוס להניח שערות קדאיף עד רבע מגובה הכוס.

  13. למזוג כף מסירופ התותים.

  14. להניח מהקרם עד שני שליש גבה הכוס.

  15. להכניס לקרם רבעי תותים בפינות הכוס ואחד באמצע ולדחוף אותן פנימה לתוך הקרם.

  16. למזוג כף גדושה מהסירופ על הקרם

  17. להניח תות לקישוט באמצע הכוס בעמידה

  18. בתיאבון ♥