לןגן

טונה רומאית

מאת: מתנסה במטבח, פורסם: 29/04/2020 | 20:58
טונה רומאית

תקציר המתכון: אני אוהבת טונה איכותית בשמן זית במתכון הטוב ביותר לסלט הטונה שלי. מגישים על פרוסות לחם או חלה טרייה.

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמים את תוכן הקופסה, עם הנוזלים, בצלחת שטוחה

  2. בצלחת אחרת מערבבים היטב את השום, הפפריקה, מיץ הלימון, הכמון, השמן, המלח והפלפל

  3. להוסיף את הרוטב לדג ומערבבים.