לןגן

קנוחים אישיים קרים

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 29/04/2020 | 16:41
קנוחים אישיים קרים

תקציר המתכון: קנוחים אישיים קרים . קנוח זריז וטעים

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להמיס את הג' לי עם המים לערבב טוב

  2. לצנן מעט ולשפוך על גבי תבניות סיליקון.

  3. לצנן..

  4. לטחון את התותים עם אבקת סוכר וקורנפלור.

  5. להקציף שמנת מתוקה עם איסטנט וניל וסוכר לקצפת יציבה להוסיף את הגבינות ולהקציף עד כדי ערבוב.

  6. לערבב את מחית התות לקצפת.

  7. לשפוך את הקצפת על הגלי ולהקפיא

  8. לכמה שעות.

  9. לחלץ ולהתענג