תקציר המתכון: ארוחה קלילה וטעימה בטרוף
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
ללוש טוב כשהכל מתאחד להוסיף
חצי כוס שמן ולהמשיך ללוש עד שהשמן נתמע בבצק להתפיח עד להכפלת נפח
לעשות צורות להתפיח שוב
ללוש את הבשר טחון עם התבלינים
אם רוצים שווארמה
לטגן את הבצל
לערבב בקערה את התבלינים והשמן עם נתחי השווארמה
להוסיף את הבצל המטוגן
לעשות עם היד מעיין פיתות עם שוליים עבים ומרכז דק להניח בשר טחון בשקע שנוצר ולהדק למרוח ביצה ושומשום על השוליים
לשווארמה להניח את רצועות השווארמה בתוך השקע למרוח ביצה ולפזר שומשום על השוליים
לאפות בטורבו 200-180 מעלות עד שמקבל גוון שחום יפה
אני עושה את אותו המתכון גם עם קמח מלא 80% של רובינפלד או קמח כוסמין יוצא אוורירי וטעים הילדים מאוד אוהבים
הסוד של הלחם זה הלישה
צריך ללוש לפחות 10 דקות במקסר ביד יותר כדי לפתח רשת גלוטן טובה ואז הלחם אורירי ולא דחוס
מומלץ להגיש עם טחינה
השוארמה מתבשלת באפיה בתנור אין צורך להקפיץ במחבת עם הבצל!