לןגן

דג חריימה

מאת: מתנסה במטבח, פורסם: 28/04/2020 | 22:58
דג חריימה

תקציר המתכון: מנת הדגים הזו היא פשוטה, קלה וללא מאמץ. דגים ברוטב עגבניות פיקנטי שלוקח להכין פחות מ - 30 דקות. עם רסק עגבניות מתוק מתובל בפפריקה וכמון, מנה זו מפוצצת בטעם, אך גם קלילה ומרעננת. ניתן להגיש אותה כארוחה בפני עצמה עם אורז, קוסקוס או לחם.

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוטפים את הדגים ומניחים במסננת לניקוז הנוזלים

  2. מחממים את השמן בסיר ומטגנים קלות את הפלפל החריף, השום ורסק העגבניות

  3. מוסיפים את הכמון, הלימון, הפפריקה, המלח והפלפל

  4. מוסיפים את המים ובוחשים היטב

  5. מכניסים לסיר את פרוסות הדג ומבשלים על אש קטנה כ - 30 דקות, ללא מכסה, עד שהמים יתאדו