קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
במעט שמן להתחיל לטגן את הבצל היבש והבצל הירוק. להוסיף בהדרגה את שאר הדברים העגבניות בסוף. לאחר שמתחיל להתרכך לתבל
כף מרק עוף
פלפל שחור כפית
פפריקה כף
כמון כפית בהריון
כף צ'ילי גרוס או חריף או מתוק
לערבב הכל להנמיך להבה ולבשל כמה דקות לבחוש מידי פעם.
לסדר בתבנית את החצילים למלא . (באם נשאר מילוי לפזר מסביב לחצילים ). מעל לחתוך עגול עגבניות . מעל העגבניות לפזר מעט מלח . פלפל שחור. ואורגנו. לכסות בנייר כסף לחורר עם מזלג 3 מקומות. לאפות בתנור רגיל לא טורבו כחצי שעה. להוציא את נייר הכסף ולתת עוד 10 דקות.